eisyrji.fi
Uutinen

Teknologiateollisuus toimialayhdistyksineen mukana rakentamassa tasa-arvoista ja yhdenvertaista työelämää

23.8.2018 klo 12.58
Tarvitsemme töihin jokaisen osaajan rakentamaan Suomen tulevaisuuden hyvinvointia. Elinkeinoelämän Keskusliiton Työ ei syrji -kampanjan tavoitteena on tehdä työelämän tasa-arvosta itsestäänselvyys. Teknologiateollisuus ry on toimialayhdistyksineen ilolla mukana kampanjassa.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on käynnistänyt laajan Työ ei syrji -kampanjan, joka tähtää asenteiden muuttamiseen ja syrjinnän vähentämiseen työelämässä. Teknologiateollisuus ry toimialayhdistyksineen on mukana kampanjassa. SKOL ry kannustaa kaikkia jäsenyrityksiään mukaan. Mukana olevat yritykset ja yhteisöt sitoutuvat edistämään syrjimätöntä kaikille avointa työkulttuuria.   

Suomi tarvitsee töihin jokaisen osaajan: Teknologiateollisuus ry:n viimekeväisen selvityksen mukaan alalle tarvitaan seuraavan neljän vuoden aikana yli 53 000 uutta osaajaa. Syrjintä ei saa tulla tekijän ja työn väliin.

Yritykset ja yhteisöt voivat ilmoittautua mukaan #eisyrji -kampanjaan verkkosivuilla www.eisyrji.fi. Seuraa kampanjaa sosiaalisessa mediassa hashtagilla #eisyrji.