Photo by Helloquence on Unsplash
Uutinen

Kaivosteollisuus ry hakee asiantuntijaa monipuolisiin ympäristö- ja vastuullisuustehtäviin

19.12.2019 klo 13.13
Kaivosteollisuus ry hakee kaivosteollisuuden ympäristöasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu kaivosten ympäristönsuojeluun, vesilainsäädäntöön, kaivannaisjätteisiin, luonnon monimuotoisuuteen, kaavoitukseen ja vastuullisuuteen liittyviä tehtäviä. Seuraat lainsäädäntöä, valmistelet lausuntoja sekä kehität toimialamme lupamenettelyjä. Olet mukana Kaivosteollisuus ry:n ympäristöasioiden viestinnässä ja toimit Kaivosteollisuus ry:n Ympäristöryhmän sihteerinä. Lisäksi organisoit alan koulutus- ja muita tapahtumia. 

Sinulla on hyvä yleiskuva teollisuuden ympäristövaatimuksista. Lupamenettelyjen ja vastuullisuusasioiden tuntemus katsotaan eduksi. Toimit luontevasti alan yritysten ja eri sidosryhmien kanssa ja olet aktiivinen verkostoituja. Verkostojen fasilitointi on sinulle tuttua ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet hyvä jäsentämään tietoa ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä. Sinulla on kyky työskennellä sekä suomen että englannin kielellä. Tartut rohkeasti erilaisiin työtehtäviin, haluat kehittyä työssäsi ja oppia uutta. 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi ympäristöalan insinööri, geologi tai biologi. Sinulla on 2–5 vuoden työkokemus teollisessa toimintaympäristössä. 

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä vastuullisella toimialalla. Pidämme huolta siitä, että osaamisesi pysyy ajan tasalla ja voit hyvin sekä työssäsi että vapaalla. 

Tämä tehtävä on Helsingissä, mutta sopimuksen mukaan tehtävää voi hoitaa myös muulta paikkakunnalta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaivosteollisuus ry:n toiminnanjohtaja Pekka Suomela, puhelinaika 19.12. klo 9–11 ja 3.1. klo 9–11 puh. 040 533 2848, email pekka.suomela@teknologiateollisuus.fi  Voit muina ajankohtina myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.1.2019 mennessä täällä.